Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Вінниччині бушує негода: сильний вітер зриває покрівлі і валить дерева

24 лютого, 11:21
Фото: ДСНС у Вінницькій області

Через дощ і сильні пориви вітру до 25–30 м/с у Вінницькій області оголосили штормове попередження. З ночі негода вже наробила шкоди. Випадки повалених дерев, які перешкоджають руху автотранспорту, дедалі частішають. Наразі їх зафіксували у Літинському, Немирівському, Липовецькому, Могилів-Подільському районах та самій Вінниці.

Негода завдала шкоди вінничанам. Так, внаслідок сильного вітру в селі Стрижавка Вінницького району зірвало покрівлю з житлового будинку, а в Жмеринці – з новобудови, повідомляє ДСНС у Вінницькій області. У самій Вінниці на вулиці Чехова дерево впало на контактну мережу тролейбусної лінії. На цій же вулиці вітер пошкодив тролейбусну зупинку. На щастя, наразі постраждалих внаслідок негоди немає.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням у разі погіршення погодних умов (сильного пориву вітру) щільно зачиняти вікна, прибирати з балконів предмети, які можуть випасти назовні. На вулиці потрібно триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниччина

Фото – ДСНС у Вінницькій області

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати