Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Закарпатті американська компанія відкрила другу лінію зі складання електроніки

24 березня, 22:53
Фото з відкритих джерел

Американська компанія Jabil відкрила на Закарпатті другу лінію зі складання електроніки.

Про це йдеться у відеозаписі, опублікованому на сторінці Президента Петра Порошенка у Facebook.

“Компанія JABIL відкрила на Закарпатті другу лінію зі складання електроніки. Інвестиції американської компанії склали 16 млн доларів. На новому заводі складатимуть мобільні телефони, медіаплеєри та комп'ютерну техніку для експорту до ЄС. Завдяки новому виробництву кількість працівників на заводі у с. Розівка зросте до 5 тисяч”, - йдеться у відеозаписі.

У свою чергу, Президент у своєму дописі наголосив, що “не бачити змін в Україні за останні 5 років можуть лише ті, хто ці зміни бачити просто не хоче”.

“Економіка України зростає 12 кварталів поспіль – і це не чиясь фантазія, а офіційні статистичні дані. Інвестори довіряють Україні, і кожне нове підприємство, кожен бізнес-проект чи стартап – це не просто надходження у бюджет та створення нових робочих місць, а свідчення довіри до України, довіри до обраного нами шляху”, - додав Порошенко.

За його словами, залучення інвестицій в Україну – один з пріоритетів розвитку країни, її економічного зростання. “Це також одне із завдань на шляху до втілення нашої ключової мети – перетворити Україну на країну вільних, заможних та щасливих людей”, - уточнив він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати