Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Ужгороді заступник міністра юстиції вручила військовим ключі від автівок

24 серпня, 22:49

Напередодні Дня Незалежності Закарпаття з робочим візитом відвідала заступник міністра юстиції України з питань державної  реєстрації Олена Сукманова,  яка  провела прийом громадян в Ужгородському місцевому центрі з надання  безоплатної вторинної правової допомоги та долучилася до правопросвітницьких заходів в Ужгороді.

Під час вуличного інформування громадян на площі Театральній в обласному центрі щодо пілотних проектів Мінюсту, послуг, які надає юстиція, безоплатної правової допомоги,  О.Сукманова анонсувала учасникам заходу та представникам ЗМІ  початок роботи загальнонаціонального правоосвітнього проекту «Я маю право!».   

У рамках візиту відбувся спільний прийом громадян заступником міністра юстиції О.Сукмановою, начальником ГТУЮ у Закарпатській області Р.Натуркач та директором  Регіонального центру з надання БВПД В.Попадинцем, які  надали правові  консультації громадянам з питань права власності на нерухоме майно та землю, незаконного відчуження нежитлового  приміщення, виселення з власного житла тощо.

Під час підсумкової прес-конференції  в Закарпатській ОДА  О. Сукманова наголосила, що нині Мінюст створює антирейдерські аграрні штаби, і хоча на Закарпатті аграрне рейдерство не є поширеним, штаб все ж функціонуватиме й на Закарпатті, аби  тримати ситуацію в області на контролі й буде готовий реагувати на будь-який розвиток подій.  Головне його завдання нині  - просвітництво.  

Також заступник міністра виконала почесну місію – вручила ключі від конфіскованих автівок, вартість яких складає майже 1,3 мільйони гривень,   військовикам Закарпаття, Рівненщини та Хмельниччини. Передача відбулася за участі Віктора Вишньова, гендиректора ДП «Сетам», яке й займається реалізацією та конфіскованого майна. Як пояснив В.Вишньов, безоплатній передачі підлягають авто, які тричі не продавалися на торгах.  За останні два роки закарпатським військовикам було передано понад 40 автомобілів.

Цього разу щасливчиками стали військові частини Мукачева та Ужгорода, представникам яких вручили ключі від мікроавтобусів Мерседес-Спрінтер,  які будуть використовуватися в зоні АТО. Легковики ж дісталися військовим частинам у Рівному та Хмельницькому.

Оксана ДУДАШ, Ужгород, фото автора

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати