Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Ігри Нескорених їде 20 українських ветеранів

25 січня, 17:38
Фото з архіву "Дня"

Українська команда у цьогорічних Іграх Нескорених, які відбудуться в Нідерландах, вперше змагатиметься у такому виді спорту як баскетбол на візках. Він стане восьмим видом для нашої збірної.

Про це повідомила в коментарі Оксана Горбач, координаторка Ігор Нескорених в Україні в Гаазі, де українська делегація вирішувала організаційні питання, передає Укрінформ.

"Наша команда тренується зараз у семи видах спорту, зокрема, плавання, біг, штовхання ядра, метання диска. І буквально нещодавно ухвалили рішення про баскетбол на візках. І це, звичайно, величезний крок вперед для нашої збірної”, - зазначила Горбач.

Вона розповіла, що цього року в Гаагу прилетить 20 військовослужбовців, ніхто з них у попередніх Іграх Нескорених не брав участі.

"Це повністю нова збірна. Ми щороку ухвалюємо не просте для нас рішення, чи ми дозволимо членам минулорічних збірних бути членами і в поточному році. Військовий конфлікт продовжується, ми вирішили, що вся наша збірна буде на 100% складатися з нових ветеранів. Вони не брали участі в Торонто та Сіднеї”, - пояснила координаторка Ігор Нескорених в Україні.

Вона також розповіла, що в Нідерландах в рамках підготовки до Ігор відбулася зустріч націй. Протягом чотирьох днів українська делегація займалася такими питаннями, як розклад змагань, логістика, умови перебування, супровід учасників та їхніх рідних.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати