Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Помічник президента РФ Сурков залишив держслужбу "через зміну курсу в українському напрямі"

25 січня, 09:51

Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков, який опікувався українськими питаннями, залишив державну службу «у зв'язку зі зміною курсу в українському напрямі».

Про це повідомив директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, наближений до Суркова.

«Протягом найближчого місяця він буде займатися медитацією. Після цього обіцяв повідомити про причини ухваленого ним рішення і про подальші плани», — написав Чеснаков.

Згідно з даними головного редактора «Ехо Москвы» Олексія Венедиктова, українським напрямком в адміністрації президента замість Суркова займеться колишній віцепрем'єр Дмитро Козак. «Новая газета», помічником президента Суркова призначили у вересні 2013 року. Він займався питаннями соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією, а також опікувався врегулюванням ситуації на південному сході України.

У 1999 році він став заступник керівника адміністрації президента. З 2011 до травня 2013 року він обіймав посаду заступника голови уряду.

Як пише «Новая газета», помічником президента Суркова призначили у вересні 2013 року. Він займався питаннями соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією, а також опікувався врегулюванням ситуації на південному сході України.

У 1999 році він став заступник керівника адміністрації президента. З 2011 до травня 2013 року він обіймав посаду заступника голови уряду.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати