Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Голову наглядової ради "Київміськбуду" намагалися вбити, - прес-служба

25 квітня, 21:11
Фото: kmb.ua

24 квітня, близько 22 години, здійснено збройний напад на голову наглядової ради публічного акціонерного товариства “Холдингова компанія “Київміськбуд” Володимира Слончака. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу холдингу. 

Під час повернення додому в місто Васильків, автомобіль марки “Мерседес” із державними номерами АІ 9400 АР спочатку переслідував, а потім почав блокувати рух машини Володимира Слончака. Під час руху невідомі відкрили вогонь по автівці посадовця ПАТ “ХК “Київміськбуд”.

Аби врятуватися від нападників, водій заїхав на територію Васильківського відділу поліції на вул. Покровській,1. Зловмисників це не зупинило. Троє нападників вийшли з машини, почали стрілянину, а також застосували холодну зброю. У результаті конфлікту, Володимир Слончак отримав ножове поранення.

Як виявилося, один із нападників - мешканець міста Василькова - Руслан Діденко. Це вдалося встановити під час фіксування документів зловмисника. Під час обшуку у чоловіка було вилучено вогнепальну зброю. Правоохоронці склали відповідний протокол. Щоправда, сьогодні зброї серед речових доказів - не виявилося. За дивним збігом вона зникла.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати