Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Меджліс поки не отримував від президента пропозицій обговорити питання Криму, - Чубаров

25 травня, 10:44
Фото: AFP

Меджліс кримськотатарського народу поки не отримував від президента України Володимира Зеленського та його адміністрації пропозицій зустрічі із обговорення теми анексованого Росією Криму, повідомив в інтерв’ю проекту Радіо Свобода Крим.Реалії голова Меджлісу Рефат Чубаров.

«Ми готові максимально поділитися своїми уявленнями, що було досі зроблено, що робиться і найголовніше – що необхідно зробити. Буде таке побажання з боку президента – ми це зробимо. Поки що таких сигналів про те, що сядемо і поговоримо стосовно Криму, такого не було», – сказав Чубаров.

Він заявив, що Меджліс готовий поділитися з президентом і його командою всією інформацією, яка може допомогти звільнити українських громадян, утримуваних з політичних мотивів у Росії і анексованому нею Криму.

«Президент, який поставить собі за мету відновлювати територіальну цілісність України, президент, чиї дії будуть спрямовані на забезпечення прав у тимчасово окупованому Криму, не може обійти Крим і кримськотатарську проблему», – сказав Чубаров.

Голова Меджлісу припустив, що нова адміністрація президента, «судячи з усього, поки вивчає, з чого почати».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати