Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Угорщині на етапі Кубку світу з кікбоксингу українці вибороли 133 медалі

25 травня, 10:20
Фото: scu.org.ua

Нещодавно в Будепешті (Угорщина) українські кікбоксери змагались на етапі кубка світу з кікбоксингу WAKO. Загалом у змаганнях взяла участь рекордна кількість спортсменів – понад три тисячі атлетів, які представляли 39 країн.

У підсумку Україна посіла другу сходинку загальнокомандного заліку. Серед всіх вікових категорій на рахунку нашої збірної 133 медалі, з яких 47 золотих, 47 срібних, 39 бронзових, повідомляє прес-служба Спортивного комітету України на офіційному сайті.

«Важливо не забувати що до Всесвітніх ігор залишається все менше часу. Тож, зараз ми намагаємось якомога точніше спрогнозувати хто зможе взяти участь у головному старті чотириріччя серед неолімпійців. Попередньо відомо, що на Іграх ми матимемо 6 вагових категорій, і конкуренція буде жорсткою. Вже зараз планують зробити все можливе для здобуття ліцензій Орфан Сананзаде та Віталій Дубіна (нагадаємо, що і Орфан і Віталій стали золотими призерами X Всесвітніх ігор, які відбулись у 2017 році у Вроцлаві).

Етап КС в Будапешті був класний. Звісно, як і на всіх спортивних змаганнях були прикрі поразки і травми, але і неочікувані тріумфи. Можу відзначити, що росте гідна молодь. А ще цього разу фактично на кожному майданчику працював український суддя. Тепер готуємось до Кубка світу Bestfighter 2019, який відбудеться в  італійському Ріміні 13-17 червня 2019 року» - зазначила президент Національної федерації кікбоксингу України WAKO Ольга Павленко.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати