Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Житньому ринку заспівали артисти столичної опери

25 червня, 09:46

Київський академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва презентував новий проєкт: «Якщо ти не ідеш у театр – театр приходить до тебе».

Про це повідомляється на Офіційному порталі Києва.

Ідея нового проєкту «Якщо ти не ідеш у театр – театр приходить до тебе» полягає в приверненні уваги до проблем культурної сфери в умовах карантинних обмежень через пандемію.

Артисти намагались передати ідею того, що «духовне харчування» не менш важливе, ніж фізичне, та закликає глядачів приходити до театрів, щойно з’явиться така можливість. 

На Житньому ринку артисти виконали фрагмент з опери Г. Доніцетті «Viva la mamma». Спеціально для проєкту було створено сучасне аранжування музики Г. Доніцетті, а також змінено текст задля актуалізації дії до сучасних реалій. 

«Ми щасливі з таких ініціатив. Завдяки подібним дистанційним івентам розумієш, що культура продовжує жити попри перепони, які стають на її шляху, а культурні діячі готові приймати існуючий стан речей і плідно працювати! «Карантин обов’язково закінчиться. Все буде добре!» – саме під таким гаслом ми очікуємо ще один сюрприз від Київської опери вже наприкінці червня», – повідомила директорка Департаменту культури Діана Попова. 

Також вона зазначила, що 27-го червня Київська опера закриє 38-й театральний сезон концертною програмою зі свого балкону.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати