Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Інфляція в Україні може опуститися нижче 10% у кінці року, - МВФ

26 травня, 11:34
Фото Reuters

Інфляція в Україні може сягнути менше 10% на кінець 2017 року. Такий прогноз зробив голова місії Міжнародного валютного фонду Рон ван Роден в оприлюдненій заяві за підсумками роботи у Києві, передає УНН.

"Валові міжнародні резерви продовжують зростати, сягнувши рівня в 17,6 млрд дол. США, а очікувана інфляція може скласти менше 10% на кінець року", - йдеться у заяві.

Як зазначається, реалізація податково-бюджетної та грошово-кредитної політики дозволяє забезпечити дотримання цілей, визначених для 2017 року.

"На тлі позитивних короткотермінових очікувань рішуче проведення структурних реформ залишається ключовим чинником забезпечення потужнішого та стійкішого економічного зростання, так потрібного Україні на середньострокову перспективу", - сказано у заяві.

Нагадаємо, у місії МВФ заявили, що економіка України продовжує своє відновлення, з очікуваним зростанням у 2017 році на рівні більше 2%.

Місія МВФ відвідала Київ в період з 16 по 26 травня, аби розпочати обговорення четвертого перегляду програми економічних реформ влади України у форматі механізму розширеного фінансування (EFF).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати