Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фінал ЛЧ УЄФА у Києві: Порошенко вболіває з Королем Іспанії, Президентом Естонії та Прем’єром Болгарії

26 травня, 22:54
Фото: Facebook

На фінал Ліги чемпіонів УЄФА між іспанським "Реалом" та англійським "Ліверпулем" на НСК “Олімпійський” Президент України Петро Порошенко разом із Королем Іспанії Хуаном Карлосом І (був королем з 22 листопада 1975 року по 19 червня 2014 року, з династії Бурбонів. Наразі, - 2014 року, королем Іспанії є Філіп VI - син Хуана Карлоса I та Софії Грецької та Ганноверської. В Іспанії титул короля є пожиттєвим, - Ред.), Президентом Естонії Керсті Кальюлайд та Прем’єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим вболівають “за класний футбол в серці України”.

Про це Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

“Переконаний, сьогодні буде видовищна гра. Яким би не був результат, для нашої країни – це вже перемога! До речі, які ваші прогнози?” - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що з прогнозів на матч "Реала" і "Ліверпуля" слід, що варто очікувати чогось екстраординарного і справа не тільки в статусі зустрічі, пише UA-Футбол.

У цього протистояння немає запеклої історії відносин, але історія кожного з суперників в рамках Кубка / Ліги чемпіонів велична і тріумфальна.

Повідомляється також, що фаворитизм "Реала" смішно ставити під сумнів. Як і бездумно визнавати, що мадридці переможуть легко. Так, дуже багато чинників і фактів говорять про їх майбутньої вікторії, але один з козирів "Ліверпуля" - непередбачуваність. З одного боку, їх слабкі місця відомі всім, з іншого - дасть атака команди скористатися ними? Але в підсумку, зваживши переваги і недоліки кожної з команд, напрошується висновок: "галактікос" повинні виграти цей матч.

Коментатор офіційної тансляції також повідомив, що на ма матчі присутні Президент України Петро Порошенко, король Іспанії та президент УЄФА Александер Чеферін,

Трибуни НСК "Олімпійський" у Києві, де менше, ніж за годину розпочнеться фінал Ліги чемпіонів, заповнились футбольними фанатами. Відео трибун опублікувала прес-служба ЛЧ УЄФА.

Раніше колони вболівальників обох команд почали прибувати до стадіону. Столичні правоохоронці на належному рівні забезпечили публічну безпеку та порядок, зауважили у поліції.

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві грають англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал". Команди вийшли на поле у своїх звичних кольорах - мадридці - у вершкового кольору, а мерсесайдці - у червоній.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати