Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Влада Італії погрожує повернути карантин

26 травня, 17:55

Влада Італії висунула погрозу повернути жорсткі міри обмежень на пересування громадян у зв’язку з тим, що тисячі італійців пішли на вулиці святкувати закінчення карантину.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, передає Укрінформ.

"Італійські політики погрожують відновити обмеження на пересування людей та заявили про намір найняти 60 тисяч безробітних-волонтерів для нагляду за дотриманням соціального дистанціювання. Це пов’язано з тим, що тисячі громадян вийшли на вулиці міст святкувати з алкоголем закінчення карантину", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що італійці заповнили пляжі, парки та бари протягом останніх вихідних, часто при цьому ігноруючи потребу дотримання соціальної дистанції та не носячи захисних масок. Дана ситуація викликала занепокоєння в мерів міст, які побоюються, що така кількість людей на вулицях призведе до повторного спалаху.

"Минулого тижня прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте уже висловив стурбованість тим, що мешканці країни повернулися до звичайного нічного життя, ігноруючи рекомендації щодо дистанціювання і гігієни", - додають у повідомленні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати