Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський просить в українців поради, кого призначити головою Одеської ОДА

26 липня, 18:31
Фото ОПУ

Президент запропонував на розгляд громадськості кандидатів на посаду голови Одеської ОДА.

Про це він написав у Facebook.

"Як і обіцяв, звертаюся до вас по пораду щодо кандидатури голови Одеської ОДА. Ми відібрали п’ятьох претендентів. Що скажете про цих осіб?", - звернувся Володимир Зеленський.

Так, серед кандидатур - 41-річний Андрій Андрейчиков. "Має вищу освіту за фахом "Правознавство". У минулому – керівник низки підприємств. З 2016 року – керівник громадської спілки "Українська асоціація вторинних металів та ресурсів", - написав він.

Друга претендентка - Тетяна Петракевич, 37 років. Як пише президент, вона психолог за освітою, слухачка Української школи політичних студій. Громадська активістка, волонтерка, підприємець, засновниця та директор одеської "Відкритої європейської школи".

Ольга Квасніцька, 44 роки, також претендує на крісло голови Одеської ОДА. "Юрист за освітою, пише докторську дисертацію. Мама чотирьох дітей. Депутат Одеської міськради. Має досвід управління компаніями. Наразі викладає в Національному університеті "Одеська юридична академія" та є головою благодійного фонду "Французький бульвар", - зазначив президент. 

Максим Куций, 36 років, вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України. Підприємець, працював у банківському секторі, наразі – власник і директор інвестиційної компанії. 

Максим Болдін, 44 роки, кандидат юридичних наук. Громадський діяч, депутат Одеської міської ради V скликання, свого часу очолював її юридичне управління. Голова Вищої ревізійної комісії адвокатури та керуючий партнер юридичної фірми.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати