Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Деканоідзе: Вбивство патрульних - переломний момент у державі

26 вересня, 16:34
Фото з Facebook

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе назвала вчорашнє вбивство патрульних переломним моментом для України. Про це вона повідомила під час вручення нагороди водію маршрутки, який перешкоджав втечі з місця події підозрюваного у вбивстві поліцейських, передає УНН.

"Це переломний момент для держави. Нам не потрібна “бандитська” країна. Ми будемо боротися зі злочинцями якомога жорсткіше", — зазначила Х.Деканоідзе.

Вона сказала, що поліцейський — це особа, яка представляє та захищає державу. І посягання на життя правоохоронця повинно каратись законом.

“Артем просто виконував свій обов’язок. Він хотів лише перевірити документи. Коли злочинець зрозумів, що його особу можуть ідентифікувати — застосував зброю. Я вдячна всім родинам, які не побоялися піти в патрульну службу і боротися проти злочинності”, — заявила очільниця столичної поліції.

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки “Citroen” за порушення Правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник із місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення. Дівчина-патрульна померла на операційному столі. Підозрювального у скоєному Олександра Пугачова затримали поліцейські у лікарні. Його прооперували.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати