Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Чернівцях поліцейські встановлюють обставини виникнення пожежі в лікарні

27 лютого, 17:41

Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за фактом пожежі в міській клінічній лікарні Чернівців.

"Загоряння сталося на другому поверсі міської клінічної лікарні. Попередньо встановлено, що внаслідок пожежі загинула одна людина. Ще одна - дістала опіків. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - наголошується в повідомленні пресцентру поліції Чернівецької області.

Пожежа в одній із палат у міській лікарні №1 у Чернівцях не пов'язана з проблемами з електропроводкою. Вибуху кисневого балона також не було, заявив міський голова Роман Клічук.

"Причини займання наразі з'ясовуються, але можна вже напевне сказати, що це не пов'язано з електропроводкою, і вибуху кисневого балона точно не було. Прошу всіх перевіряти інформацію, перш ніж поширювати її: чутки і паніка точно нікому не допоможуть", – написав Клічук на сторінці у Facebook.

"Пожежу вдалося одразу ж локалізувати, і сусідні палати не постраждали. Але в них поки що стоїть жахливий запах, тому 20 пацієнтів із цих палат було евакуйовано до інших лікарень. Дізнатися про те, хто і де знаходиться, родичі можуть за телефоном 550-103", – додав мер.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати