Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці спецпризначенці зіграли у футбол за "Кубок героїв спецназу"

27 липня, 10:20

На Центральному стадіоні Вінниці відбувся футбольний турнір серед бійців Сил Спеціальних Операцій. Упродовж двох днів, 25–26 липня, спецпризначенці змагалися за «Кубок героїв спецназу». У турнірі взяли участь 5 команд: 3-ій окремий полк з Кропивницького, 8-ий окремий полк з Хмельницького, 142-ий навчальний центр з Бердичева, 73-ій морський центр з Очакова та вінницькі ветерани-спецпризначенці. За результатами футбольного поєдинку перемогу здобула команда 3-го полку. Завершилося змагання товариським матчем збірної Сил спеціальних операцій ЗСУ з ветеранською Національною збірною України. Не обійшлося і без концертної програми та дружньої вечірки у тісному колі.

«Футбольний турнір за «Кубок героїв спецназу» ми проводимо цього року вже в шосте, – відзначає головний організатор заходу, голова Громадська Спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський. – Перші змагання відбулися ще 2015-го і були організовані здебільшого для психологічної реабілітації і відпочинку військовиків. Тоді команди на 4 дні турніру прибували з передової. Тепер учасники до гри готуються завчасно, боротьба за звання переможця завзята, вже у гравців є бажання здолати конкретну команду, яка здобула Кубок раніше. Торік, зокрема, Кубок поїхав до Очакова. Перед цим турнір виграли бердичівські спецпризначенці. А беззаперечними переможцями на цей час є кропивничани, які здобували Кубок переможця тричі поспіль. Не винятком став і цей рік. Вітаю переможців!».

Після урочистого нагородження переможців та учасників футбольного турніру збірна команда нинішніх спецпризначенців зіграла в дружній матч з командою ветеранів Національної збірної України. Потім усі учасники футбольного турнір мали можливість поспілкуватися на відкритому повітрі у одному із заміських комплексів відпочинку. Святковий настрій підтримала спеціально запрошена група Kozak System. 

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, фото із соцмереж

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати