Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"МАУ" звільнить 900 співробітників через закриття авіасполучення у зв'язку з пандемією

28 травня, 16:52

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ", Київ) розпочала процес вимушеного скорочення 900 співробітників через закриття авіасполучення у зв'язку з введеними Україною протиепідемічними карантинними заходами, йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою компанії в четвер.

Про це повідомляє агенство "Інтерфакс-Україна".

"Наразі менеджмент компанії вживає всіх можливих заходів зі скорочення витрат і генерування доходів від разових рейсів. Наша ціль - зберегти компанію і ключовий персонал, зокрема льотний. На превеликий наш жаль, суттєве зниження обсягів діяльності авіакомпанії спричинило вимушене скорочення 900 високопрофесійних співробітників "МАУ", - наведено у повідомленні слова президент "МАУ" Євгена Дихне.

У прес-службі авіаперевізника повідомили, що "МАУ" вже розпочала процес скорочення персоналу відповідно до законодавства, що потребуватиме щонайменше двох місяців.

Дихне наголосив, що у зв'язку з введенням із 17 березня цього року обмежувальних заходів на регулярні пасажирські авіаперевезення, робота "МАУ" була практично зупинена.

У компанії також зазначили, що далекомагістральний флот "МАУ" також буде скорочено.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати