Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Загиблі в авіакатастрофі біля Коломиї іноземці були хасидами з США

28 липня, 20:48
Фото: ДСНС

Троє іноземців, які загинули внаслідок падіння легкомоторного літака в с. Шепарівцях (Коломийський р-н Івано-Франківської обл.) у середу, були хасидами, повідомляється у Telegram-каналі Об'єднаної єврейської общини України (ОЄОУ) у середу.

"Як стало відомо Об'єднаній єврейській общині України, в авіакатастрофі, крім пілота, також загинули хасиди. Відомо, що вони були з групи, яка прибула на відпочинок до цього району", - йдеться у повідомленні.

Раніше агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що загиблі іноземці мали громадянство США.

Як повідомлялося, на приватний житловий будинок у селі біля м. Коломия впав спортивний легкомоторний літак, унаслідок чого загинули всі чотири людини, які перебували всередині транспортного засобу - пілот, житель Коломиї, і троє пасажирів-іноземців. На момент аварії в будинку людей не було, сам будинок спалахнув. За даними місцевих ЗМІ, загинув професійний льотчик, інструктор і співвласник аеродрому малої авіації в Коломиї Ігор Табанюк.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати