Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україні проведуть соціально-мистецьку акцію "Приречені на щастя"

28 вересня, 20:22

Міжнародний благодійний фонд «ПАРЕА» за підтримки Українського Культурного Фонду з 6 по 10 жовтня 2020 року буде проводити театральний online захід Соціально-мистецьку акцію «Приречені на щастя».

Метою соціально-мистецької акції є популяризація самобутнього театрального мистецтва людей з інвалідністю, а також включенню інклюзивних театрів в сучасний культурний контекст без втрати автентичності у виражальних засобах «особливих» виконавців. Акція має показати спроможність власної творчої самореалізації людей з інвалідністю як митців, які творять новітній культурний продукт. Захід спрямовано на оновлення та відродження Міжнародного інклюзивного театрального фестивалю «Сонячна хвиля».

Протягом 6-10 жовтня 2020 року кожен може підключитися до он-лайн акції як глядач через сайт-платформу Соціально-мистецької акції «Приречені на щастя» (https://www.destinedforhappiness.com.ua ).

Ви зможете дистанційно побачити, оцінити і насолодитися виступами учасників, а також, прийняти участь у он-лайн майстер-класах по театральному маркетингу та створенню сучасного відео-контенту для театрів та акторської майстерності.

Мистецька акція «Приречені на щастя» - це новий погляд на інклюзивне мистецтво. Це – унікальний інформаційний простір сучасного театрального мистецтва. Це – платформа, яка єднає акторів інклюзивного театру з усього світу.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати