Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Реванш Усик-Джошуа відбудеться в лютому-березні 2022 року

28 вересня, 16:24
Фото: Reuters

Матч-реванш чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією IBF, WBA Super, WBO, IBO, українця Олександра Усика з британцем Ентоні Джошуа відбудеться в лютому-березні наступного року, підтверджує промоутер Усика Олександр Красюк.

"...приблизний час... лютий-березень – це дійсно так. І в рамках цього періоду має відбутися реванш", - сказав Красюк на спільній з Усиком пресконференції в Києві у вівторок.

За словами промоутера, хотілося б, щоб реванш відбувся в Україні.

"У будь-якому разі ми працюємо над тим... ми хочемо, щоб в Україні відбувалися події такого масштабу. Є купа обставин, але ми все одно зробимо те, що від нас залежить, щоб максимально скористатися такими шансами для популяризації виду спорту", - зазначив Красюк, представивши вголос майбутню подію: "Олімпійський". Зима. Лютий...".

Українець Олександр Усик став володарем чемпіонських поясів за версіями IBF, WBO, WBA Super та IBO у важкій вазі (понад 90,718 кг), відібравши їх у британця Ентоні Джошуа.

Українець виграв бій, що відбувся в Лондоні на стадіоні Tottenham Hotspur, за очками одноголосним рішень всіх суддів (117-112, 116-112, 115-113).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати