Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні окупанти порушили режим "тиші" біля Водяного

28 жовтня, 20:47

Станом на 17.00 28 жовтня російські окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі стрілецької зброї в районі Водяного. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє пресслужба ЗСУ.

"Від початку поточної доби, 28 жовтня, порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації задокументовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, неподалік Водяного зафіксовано кілька пострілів зі стрілецької зброї. Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, провокативний вогонь не становив загрози життю та здоров’ю українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Крім того, в штабі ООС повідомили, що у районах уздовж лінії розмежування сторін сапери ДСНС розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 46 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, упродовж минулої доби, 27 жовтня, в смугах відповідальності наших підрозділів російсько-окупаційні війська чотири рази порушили "тишу".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати