Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З початку доби окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню

29 січня, 09:01
Фото: dshv.mil.gov.ua

Незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"28 січня озброєні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... У результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали бойові поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у Facebook.

Обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Лебединське, Березове, Василівка, Новолуганське, Оріхове, Новотошківське, Троїцьке.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає", - підсумували в штабі ООС.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати