Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Полторак анонсував розширення військової співпраці з Чехією

29 травня, 13:29
Фото з Facebook

Україна розширюватиме співпрацю у військово-технічній сфері та військово-медичному забезпеченні з Чехією.

Про це заявив Міністр оборони України Степан Полторака за результатами зустрічі з Міністром оборони Чеської Республіки Мартіном Стропніцким, передає УНН.

"Ми обговорили питання спільної участі наших відомств у багатонаціональних навчаннях, які заплановані і відпрацьовані вході нашого плану співпраці на 2017 рік. Ми розглянули питання, пов'язані з заходами по підготовці військ і логістичних проектів",- сказав Полторак.

За його словами, керівники відомств обговорили фахову підготовки військових обох країн, зокрема, сил спеціальних операцій, інженерних і снайперських підрозділів.

"Ми розглянули можливість розширення співпраці у військово-технічній взаємодії і співпраці на всіх рівнях, а також розглянули питання можливості надання і розширення нашої співпраці у військово-технічному забезпеченні ЗСУ",- сказав український міністр.

Крім того, за словами Полторака, він проінформував колегу про останні події на сході України, стан виконання Мінських угод і "надзвичайно високий рівень порушення з боку РФ терористичних угруповань Мінських угод".

Нагадаємо, 15 травня Полторак у Німеччині показав докази порушення Росією Мінських угод.



Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати