Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львівську міськраду закидали димовими шашками

29 червня, 14:15
Фото автора
Сьогодні, 29 червня, під стінами Львівської міської ради відбувся мітинг. Його організатори висували одразу кілька вимог. Однією із основних була, щоб мер Львова Андрій Садовий вибачився публічно за обзивання учасників АТО "тітушка". Цей інцидент трапився у неділю під час віче на площі Ринок, яке організував мер міста. Тоді учасники віче зі сцени обзивали "тітушками" атошників, які прийшли закликами про відставку Андрія Садового.
 
Також учасники мітингу вимагали відставки мера Львова, через його неспроможність справитися із сміттєвою кризою у місті. Крім того висувалися вимоги покарати винних у розкраданні комунального майна та врегулювати тарифи на землю.
 
Мітингувальники скандували: "Виходь та вибачайся!". Та міський голова до них так і не вийшов. Не дочекавшись позитивного результату кілька мітингувальників кинули у напрямку міської ради димові шашки, які миттю заповнили димом усю площу Ринок. Після цього інциденту організатори оголосили про закінчення акції.
 
Варто зазначити, що сьогодні крім муніципальної дружини міськраду охороняло кілька десятків поліції. Проте нікого із мітингувальників вони не затримували.
 
Павло Паламарчук, Львів.
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати