Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Справа Гандзюк: Левіну продовжили запобіжний захід

30 березня, 16:56
Фото: Іван Антипенко

Печереський районний суд Києва продовжив на два місяці запобіжний захід Олексію Левіну, якого підозрюють у співорганізації нападу на херсонську активістку і чиновницю Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє hromadske.ua та підтверджують в ініціативі «Хто замовив Катю Гандзюк».

Попередній запобіжний захід Левіна у вигляді тримання під вартою спливав 4 квітня. Сторона обвинувачення просила продовжити тримання під вартою, обґрунтовуючи це необхідністю провести слідчі дії та можливе переховування підозрюваного від слідства у випадку обрання менш суворого заходу.

Адвокат Левіна Мокін заперечував проти цього. На його думку, у слідства немає достатньо доказів для утримання Левіна під вартою.

Сам Левін також виступив проти клопотання прокуратури. Він наполягає, що не має відношення до нападу на Гандзюк.

Врешті, суд задовольнив клопотання прокуратури і продовжив тримання під вартою для Левіна до 28 травня.

Нагадаємо, 25 березня Печерський районний суд продовжив строки досудового розслідування у справі Катерини Гандзюк щодо двох головних підозрюваних: Владислава Мангера та Олексія Левіна. Тепер у слідства є ще чотири місяці, аби зібрати усі необхідні докази і передати справу до суду.

24 березня Олексій Левін і Владислав Мангер заявили в суді, що не даватимуть жодних свідчень і не співпрацюватимуть зі слідством після 3 квітня.

Іван АНТИПЕНКО, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати