Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Верховна Рада засудила незаконні "місцеві вибори" в окупованому Криму

30 вересня, 14:35

Верховна Рада ухвалила постанову №4109 "Про заяву Верховної Ради України щодо невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі", передає Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що за документ на засіданні в середу проголосували 276 народних депутатів.

"Верховна Рада України заявляє протест у зв'язку з черговим незаконним проведенням 13 вересня 2020 року російською окупаційною адміністрацією так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, зокрема "виборів губернатора Севастополя" та "довиборів депутатів" до так званих державної ради Республіки Крим та Сімферопольської місцевої ради", - йдеться у заяві.

Український парламент звернувся до членів законодавчих органів іноземних держав і міжнародних парламентських організацій із закликом дати принципову оцінку незаконним діям РФ з організації і проведення так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України в Криму, а також утриматися від будь-яких контактів з незаконними органами російської окупаційної адміністрації та її представниками.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати