Нащо слова? Ми діло несемо.
Олег Ольжич, український поет, археолог і політичний діяч

Фірмову «страву» подано!

Креативна команда «Дня» пропонує читачам власну версію новорічного «меню». І йдеться не тільки про страви…

На обкладинці свіжого номера глянцю художниця Анна Гаврилюк зобразила святковий стіл, за який от-от сядуть гості. Але «страви» на ньому особливі – те, без чого ми не уявляємо зимових свят. Ялинка, подарунки, розваги та, звичайно ж, рідний дім, де тобі тепло, де тебе люблять та чекають. 

«У нашому житті нині дуже багато складних моментів. Тож людям треба знати про те, як зберегти у своєму житті світло надії та не дозволити зневірі та розчаруванню послабити себе. У нашому випуску є відповіді, - переконана головний редактор «Дня» Лариса ІВШИНА. – Його матеріали не тільки цікаві, а й корисні, деякі теми подані зі свіжих ракурсів. Є у номері й дебюти наших авторів у нових ролях, і герої, які розкрилися з несподіваного боку».

«Зараз усі, хто ще «на плаву», робитимуть святкові випуски, але навряд чи хтось зможе так непобутово «зарядити» новорічним настроєм. Колонка головного редактора має назву «Рецепт не на одне свято», і він тут справді є. Як на мене, випуск зможе зацікавити найвибагливішого читача, адже в ньому поєднані і кухонні цікавинки, і «родзинки» світових традицій, якими діляться посли (!) вісьмох країн, і модні тенденції, і благодійні ініціативи», – говорить редактор відділу кореспондентської мережі Ольга ХАРЧЕНКО.

«Для мене і підготовка цього журналу, і сам він є особливими, - зізнається Марія ПРОКОПЕНКО, редактор відділу «Суспільство». - Готуючи колонку про те, як не залишитися у свята голодним, якщо не звик, не вмієш чи не хочеш готувати, прогортала у голові щонайменше десяток Нових років, згадала чимало приємних і кумедних моментів. Коли побачила готовий випуск, спало на думку, що, на відміну від інших журналів, «Маршрут №1» не просто розповідає про «глянцевих» особистостей, а створює їх. Наприклад, цікаво прочитати інтерв’ю з лідером Аграрної партії України Віталієм Скоциком, який розповідає про зимові традиції святкувань у своїй родині. І не менш цікаво дізнатися премудрості роботи власника Дому шампанського Adam-Jaeger Режіса Адама. Завдяки порадам радіоведучого Юрія Каленюка вже знаю, яка музика лунатиме вдома цими вихідними. Впевнена, що різдвяного настрою додасться точно. У будь-які часи треба знаходити приводи для радостей, бо це дає сил і натхнення, оновлює. Часом нам бракує культури святкування. Але якщо слідувати «рецептам» «Новорічного «меню», все буде на вищому рівні».

Редактор глянцю Дар’я ТРАПЕЗНІКОВА вважає, що спроба урізноманітнити інформаційне меню на свята креативній команді «Дня» вдалася. «Як редактор, я ставила перед собою завдання вивести поняття «новорічне меню» за рамки їжі, - каже вона. – Під час роботи над випуском ми завжди знаходимо для себе щось нове. Цього разу відкриттям стали люди – щирі, закохані до нестями у свою справу. До того ж наші герої вміють цінувати людей навколо і завжди знаходять час і сили для близьких. Як журналіст, я вирішила взяти з них приклад, наблизитися до того, про що я мрію, та надихнути своїми знахідками читачів. Так з’явився, наприклад, огляд європейських різдвяних ярмарків – крок до мрії у час, коли бажання здійснюються. Також сподіваюся, що наступного року платівки у моїй квартирі звучатимуть не тільки протягом прослуховування шоу «На игле» на радіо «Аристократы», а й на справжньому програвачі. Сподіваюся, й ваш список вінілових покупок поповниться завдяки нашим рекомендаціям».

«Колектив «Дня» першим подарував відчуття наближення свята собі і всім українцям — підготував неймовірно цікавий, інтелектуально-пізнавальний «Маршрут «№1» про новорічне «меню». Це насправді дуже велика радість — мати можливість вимкнути всі телеканали з безперервними трансляціями Ігор Популізму і перед настанням Нового року побути «сам на сам» із розумним контентом, — відзначив редактор веб-редакції та новітніх медіа Вадим ЛУБЧАК. — Пізнавальна інфографіка, цікаві огляди, оригінальні репортажі… та важливе для мене відкриття — п’ять авторських способів від колеги Марії Прокопенко, як не залишитися голодними на Новий рік для тих, хто не звик готувати. Одним словом, глянець укомплектований дуже «смачно». Не пропустіть!»

Якщо ви хочете наситити новорічне «меню» своїх рідних чи друзів, саме час придбати свіжий випуск «Маршруту №1» у кіосках преси чи замовити його на сайті «Дня» або за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23.

Бажаємо теплих та насичених свят!

Дар’я ТРАПЕЗНІКОВА, фото Миколи ТИМЧЕНКА, «День»

«День» у Facebook, , Google+

Новини партнерів
comments powered by HyperComments