Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Дякуємо за якісну літературу»

Сільська бібліотека на Кіровоградщині поповнилася книжками з Бібліотеки «Дня»
21 липня, 11:41
ФОТО АВТОРА

Книжки передав до книгозбірні Суботців Знам’янського району, розташованої в приміщенні сільського клубу, генеральний директор організації страховиків «Аграрний страховий пул» Василь Назаренко. Серед новинок — примірники «Україна Incognita», серії «Підривна література» та «Бронебійна публіцистика», глянцевий «Маршрут №1», свіжі випуски газети «День».

«Ми приїхали на Кіровоградщину порадитися, які зміни потрібно ввести в законодавство, щоб повернути фінансові потоки на село. Принагідно разом із нашими партнерами  — газетою «День» привезли вам дві бібліотечки публіцистики. Для ваших читачів будуть і журнали «Маршрут №1». А останній номер газети «День» роздасте всім охочим», — звернувся Василь Назаренко до колективу бібліотеки.

За словами бібліотекаря Суботцівської бібліотеки Людмили Шевчук, такий подарунок став надзвичайно цінним для книгозбірні, адже її фонди не поповнювалися новою літературою вже давно. «Літератури в нас дуже мало, хоча ми маємо своїх постійних користувачів. Загалом обслуговуємо близько 700 абонентів — і школярів, і дорослих. Фонд бібліотеки становить 17 тисяч примірників, але тепер завдяки «Дню»         — трохи більше. Але головне не кількість, а якість. Ми щасливі, що отримали якісну літературу від «Дня», — з усмішкою каже Людмила Шевчук.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати