Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сніжні вихідні

У столиці готуються до погіршення погодних умов
15 січня, 10:42

Після південних та східних регіонів сніжна погода перекочувала і на північ країни. Учора, 14 січня, Київ із рання почало притрушувати легеньким сніжком, що не може тішити. І дітям — радість, і аграріям — втіха, бо безсніжна зима означає погіршення врожаю влітку.

Про снігопади та морози метеорологи попереджали українців ще з початку тижня. Так, за прогнозом синоптиків, у столиці очікується значне пониження температури та інтенсивні снігопади. Упродовж 16-18 січня вдень прогнозують до -15°C, а вночі до -20°C.

Через похолодання у столиці розпочали роботу понад 30 пунктів обігріву. Підписано відповідний протокол Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА. У деяких із пунктів обігріву можна отримати першу медичну допомогу (у приміщеннях є аптечки), випити гарячого чаю, а кілька пунктів мають банки одягу, де за потреби можна взяти собі теплий одяг і взуття, повідомляє пресслужба мерії.

Також у посиленому режимі розпочали роботу комунальні служби. Від учора на вулицях міста працюють дорожники. У КК «Київавтодор» запевняють, що готові до погіршення погодних умов. Заздалегідь, до початку опадів, дорожники почали превентивну обробку доріг і тротуарів. Загалом готові до роботи 544 одиниці спецтехніки. Також автородіврці нагадали, що першочергово протиожеледними засобами обробляють підйоми, спуски, покриття з бруківки, мости й шляхопроводи.


 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати