Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Внутрішня аптека

21 листопада, 00:00

Займаючись аутотренінгом, можна вилікуватися від хвороб.

Як стверджує президент Американської асоціації аюрведичної медицини лікар Дейл Чопра, в нашому організмі є щось на кшталт внутрішньої аптеки, де містяться всі потрібні ліки. Людина може використовувати їх для регенерації тканин і лікування будь-яких захворювань, пише pravda.ru.

Років із десять тому з Іриною М. сталася дивна історія. Її направили на операцію з приводу каменів у жовчному міхурі. Після операції Ірина почувалася значно краще, її більше ніщо не турбувало. А через декілька років жінка випадково зустрілася з хірургом, який її оперував. Він здивовано подивився на неї: «Ви ж мали вже померти!»

Виявляється, коли лікарі проникли в черевну порожнину, то виявили в Ірини рак печінки. Пухлина була величезною, оперувати не було сенсу. Хірурги просто зашили розріз і повідомили сумну звістку родичам пацієнтки, додавши, що жити їй залишилося не більш як два місяці... Від неї самої інформацію приховали, й, виходячи з лікарні, жінка щиро вважала себе здоровою. Біль зник.

Вражений лікар направив Ірину на всебічне обстеження. І що ж? Жодних слідів злоякісної пухлини в неї не знайшли!

У чому ж причина цього дива? Річ у тім, що коли в Ірини почалися проблеми зі здоров’ям, вона, перш за все, подумала про онкологію. Однак лікар запевнив її, що це всього лише камені. Виписавшись із лікарні, жінка зайнялася чимсь на зразок аутотренінгу: щодня сідала перед дзеркалом і подовгу повторювала фразу: «Більше я ніколи не хворітиму!» І пухлина зникла...

Випадки, коли людина виліковується за допомогою навіювання або самонавіювання трапляються не так уже й рідко. В ролі прикладів можна навести й дивні зцілення, що відбуваються в святих місцях, від мощів праведників і т.ін. Звісно, щоб ввести в дію цей механізм природного оздоровлення, треба оволодіти спеціальними методиками. Іноді люди «намацують» їх суто інтуїтивно, як Ірина. Дехто займається йогою й іншими духовними практиками.

Якщо ж ви не маєте можливості систематично медитувати або звернутися до фахівця, то можете скористатися такими рекомендаціями. Вони стосуються не лише здоров’я, а й нашого ставлення до життя взагалі.

— Усміхайтеся, це додає сил.

— Якщо у вас щось болить, не носіться з хворобою як з писаною торбою — і біль мине.

— Прийміть себе таким, яким ви є.

— Не уникайте проблем — вони є частиною нашого життя. Замість ховати голову в пісок, мов страус, послідовно долайте труднощі.

— Не скаржтеся на життя — воно сприяє тим, хто його любить. Любіть життя і насолоджуйтеся кожною щасливою миттю!

— Живіть не лише для себе, допомагайте людям, частіше спілкуйтеся з ними — й вони відплатять вам тим самим.

— Не тримайте в собі образи. Якщо якась людина викликає у вас негативні емоції, просто знизайте плечима й посміхніться. Якщо хтось «наїжджає» на вас, розмовляйте з ним спокійно, але твердо, не опускайтеся до скандалу.

— Із будь-якої, здавалося б, цілком безвихідної ситуації, завжди знайдеться вихід. Треба лише зуміти його побачити.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати