Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

22 нагороди!

Національна збірна України з підводного спорту очолила рейтинг команд на Кубку світу в Пхукеті
26 вересня, 10:03

З 20 до 25 вересня таїландське місто Пхукет приймало фінал Кубка світу з підводного спорту (плавання в ластах), де українська команда завоювала 22 нагороди. Тож, за підсумками п’яти етапів турніру Національна збірна України з підводного спорту очолила рейтинг національних команд, повідомляє dsmsu.gov.ua. У категорії «дорослі» українські спортсмени завоювали 10 медалей.

Крім того, українки Юлія Чумак та Анастасія Антоняк посіли другу та третю сходинку в жіночому рейтингу за підсумками всіх етапів Кубка світу, а Данило Колодяжний став лідером чоловічого рейтингу.

Найбільший медальний здобуток має в особистому активі Єлизавета Вакарева. Спортсменка тричі підкорила найвищу сходинку п’єдесталу Кубка світу серед юніорів на сто та двохсот метрівці та на дистанції 200 м плавання в біластах.

Вікторія Уварова стала кращою у плаванні з аквалангом на 100 м та плаванні в ластах на 50 м. Крім того, в доробку Уварової срібна нагорода у пірнанні на 50 м.

Слід відзначити, що Єлизавета Вакарева, а вслід занею Вікторія Уварова очолили рейтинг спортсменів за результатами всіх етапів Кубка світу серед дівчат. Серед хлопців першу сходинку рейтингу посідає також український спортсмен — Володимир Сущенко, який став бронзовим призером у плаванні в ластах на дистанції 800 м на етапі в Пхукеті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати