Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бандитський розгул на Одещині

30 червня, 00:00
Гарячим видався кінець минулого тижня для одеської міліції. Поки одна з опергруп проводила у Великомихайлівському районі затримання злочинної групи, котра розстріляла на автошляху Одеса–Київ власника «ВАЗ-2101» та його дружину, представники двох інших угруповань влаштували криваву «з’ясувку» біля будинку №25 по вулиці 25-ї Чапаєвської дивізії в облцентрі.

Першими на звуки стрілянини з’явилися патрульні машини ДАІ, які виявили нерівну сутичку: четверо озброєних злочинців встигли нанести вогнепальні поранення одеситам — 29-літньому Демішеву та 18-літньому Романову. За введеним сигналом «Сирена» район був заблокований — усіх шістьох учасників бойовища в густонаселеному мікрорайоні затримали. Двоє поранених одразу ж були відправлені до міськлікарні, інші злочинці віком від 20 до 30 років — за грати. У злочинців вилучені автомат Калашникова, карабін, помпова рушниця, холодна зброя, вибухівка. Як уточнив у інтерв’ю «Дню» начальник центру громадських зв’язків УМВС в області підполковник Ярослав Коритнюк, порушено карну справу за ознаками статті 69 КК України — за бандитизм. Із початку поточного року, за його словами, це вже шосте злочинне угруповання, ліквідоване місцевою міліцією.

Через добу одеських оперативників знову підняли по тривозі: в нічному барі «Від і до», що по вулиці Космонавтів, один із відвідувачів, перебуваючи у нетверезому стані, розрядив пістолет у господаря закладу Григоряна, його 18-літнього сина та 40-літнього відвідувача. За свідченнями переляканих очевидців трагедії, котрі знаходились у барі в ніч на 28 червня, усе почалося зі сварки й бійки між відвідувачем бару та обслуговуючим персоналом. У результаті клієнт, вважаючи себе скривдженим, під ранок залишив нічний заклад, а коли повернувся — у його руках відвідувачі побачили пістолет, який відразу ж був пущений «до справи». Трьох «кривдників» злочинець уклав на місці й утік із бару... Через кілька хвилин, близько сьомої ранку, було введено в дію план «Сирена». Однак вдалося виявити лише один із пістолетів злочинця, із другим, вважають, убивця зник із місця злочину й поки що переховується в одному із сусідніх мікрорайонів. Третю добу особовий склад міської міліції працює в посиленому режимі...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати