Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Київ заговорить англійською»

2018 року десять тисяч жителів столиці зможуть вивчати цю мову безкоштовно
14 грудня, 11:37

Міський голова Києва Віталій Кличко підписав угоду між КМДА та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти щодо старту проекту «#Київ заговорить англійською». Про це повідомили на сайті Київської міської держадміністрації.

Мер зазначив, що, за оцінками фахівців, середній рівень володіння англійською мовою серед жителів європейських столиць — не нижче 50%. В Україні англійську на належному рівні знають лише 7% громадян.

«Щороку до Києва приїжджають мільйони гостей. Київ має величезний туристичний потенціал. Наше завдання — збільшувати його. І знання англійської допоможе в цьому», — переконаний Віталій Кличко.

Проект «#Київ заговорить англійською» став одним із переможців серед ініціатив, які подавалися на розгляд громадського бюджету столиці. Мер Києва зазначає: «Завдяки реалізації цього проекту впродовж 2018 року десять тисяч киян зможуть безкоштовно вивчати англійську мову за інноваційним методом змішаного навчання. Метод розроблений командою соціального проекту вивчення іноземних мов Lingva.Skills».

Віталій Кличко додав, що також планується запровадити вивчення англійської за методом змішаного навчання на базі платформи Lingva.Skills у столичних навчальних закладах. «Долучатимемо до навчання і людей з інвалідністю, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб, — обіцяє очільник столиці. — Це підвищить їхню конкурентоспроможність на ринку праці, адже на сьогодні кожна третя вакансія в Києві потребує володіння англійською мовою».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати