Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Любов до... наметів

Із 9 по 11 серпня — новий фестиваль на Харківщині, який об’єднає туристів і шанувальників спадщини
08 серпня, 20:42
ФОТО НАДАНО ОРГАНІЗАТОРАМИ NAMETFEST

NametFEST — перший в Україні наметовий фестиваль, який популяризує національну культурну спадщину «Зміїв Курган» та збирає чимало мандрівників і туристів з усієї України. Організатори розказали, що це безкоштовний та найбільший туристичний форум від всеукраїнського мандрівного проекту #FINDWAY, який проходить за традицією у пік зорепаду Персеїди! NametFEST-2019 відбувається на території Зміївського району Харківської області. Серед мальовничої природи Національного природного парку «Гомільшанські ліси» під Змієвим Курганом біля берегів Сіверського Дінця всі гості мають чудову нагоду добре відпочити і подихати свіжим повітрям.

Фестиваль цікавий не лише для туристів, а й для людей, які не байдужі до культурної спадщини та активного відпочинку. За три роки існування проекту Наметовий фестиваль мав великий успіх та зібрав аудиторію понад 8000 людей, що зробило його найбільшим туристичним форумом країни! Програма насичена цікавими лекціями від незвичайних мандрівників та блогерів, майстер-класами, спортивними іграми, творчими подіями, історичними локаціями та активностями, й звісно ж — виступами музичних гуртів!

Цього року фестиваль отримав перемогу на конкурсі «Малі міста — великі враження». Завдяки цьому збільшена увага до події, покращена промоція та інфраструктура локацій. Проект виграв 170 тис. грн і кошти підуть, щонайперше, на оренду сцени та обладнання. Крім того, цьогоріч до фестивального майданчика ходив безкоштовний автобус.

Фест відбувається завдяки активній команді: Ольга Перелигіна — голова ГО «Розвиток разом», Микола Нестеренко — представник #FindWаy Харківської туристичної організації, який уже вчетверте є одним з головних організаторів фесту та Михайло Саяний — директор краєзнавчого музею. Нині NametFEST підтримали Харківська обласна державна адміністрація та КЗ «Харківський обласний молодіжний центр».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати