Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Після нападу журналіст усе ще в лікарні

12 липня, 00:00

Оскільки на місці випадку виявилося кілька свідків, міліція склала фотороботи парубків. Начальник УМВС у Вінницькій області Валерій Бевз провів прес-конференцію, на якій повідомив, що міліцією розробляються чотири основні версії. Одна з них не виключає, що те, що відбулося, пов’язане з особистими проблемами А.Жучинського. Три інші шукають причини нападу у гострих журналістських матеріалах кореспондентів «33 каналу», які А.Жучинський, як головний редактор, опублікував у своєму тижневику. Заступник головного редактора Тетяна Ресдько вважає, що цей напад пов’язаний саме з його професійною діяльністю як журналіста і редактора, і що його було сплановано заздалегідь, оскільки погрози на адресу А.Жучинського лунали неодноразово.

Крім того, як повідомив «Дню» співробітник «33 каналу», котрий попросив не називати його імені, цього понеділка стався напад на депутата міськради Вінниці Віталія Савельєва. Характерно, що подібний напад на нього вже був рік тому.

Учора, в середу, біля приміщення міськвиконкому відбувся мітинг на підтримку Жучинського, на захист свободи слова і безпеки журналістів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати