Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

WOW Service — сервіс, який дарує нові можливості для ремонту та обслуговування вашої техніки

28 березня, 12:20

WOW Service — унікальний сервіс, покликаний стати персональним помічником кожного власника техніки. З ним будь-які проблеми з обладнанням можна розв’язати за ціною від 169 грн/міс.

Революційний підхід до розв’язання будь-яких проблем доступний кожному з підпискою на WOW Service. Тепер власникам техніки не потрібно турбуватись про те, де знайти майстра, який відновить працездатність обладнання. Не доведеться й витрачати кошти на придбання якісних запасних частин для ремонту. Адже все це входить у кожен з тарифних планів WOW Service.

І це лише частина можливостей сервісу. Клієнти можуть скористатись будь-якими послугами, які пов’язані з технікою. Так, WOW Service допомагає не лише з ремонтом та обслуговуванням. Штатні майстри при необхідності подбають й, наприклад, про встановлення нового обладнання — від комп’ютера до великої побутової техніки. Послуга Online-помічник стане в пригоді, якщо потрібно буде віддалено встановити чи налаштувати програми.

Все це, і навіть більше, отримує кожен, хто оформлює підписку на один з тарифних планів WOW Service. Повний спектр послуг доступний за ціною від 169 гривень на місяць. І без жодних доплат! Тобто у разі замовлення ремонту, обслуговування чи встановлення техніки клієнту не потрібно додатково оплачувати послуги. Враховано все.

 

WOW Service: принцип роботи унікального сервісу

 

Все, що потрібно зробити користувачу:

1.    Зайти на сайт WOW Service.

2.    Обрати свій тарифний план.

3.    Оплатити підписку.

 

За ціною всього 3-4 чашок кави користувач отримує абсолютний захист у питаннях, пов’язаних з технікою.

З моменту оформлення підписки клієнт може у будь-який час залишити звернення на сайті та отримати необхідні послуги. Всі заявки на ремонт опрацьовуються протягом лише однієї доби. Ніякого очікування, як в класичних сервісах. Майстер з відповідною кваліфікацією оперативно приїде за вказаною адресою та зробить все, що потрібно:

•    виконає діагностику обладнання;

•    замінить несправні деталі на нові оригінальні комплектуючі;

•    усуне програмні несправності.

Фахівця можна викликати й для планового обслуговування обладнання. Співробітник WOW Service проведе діагностику та технічну чистку. Своєчасне обслуговування — запорука того, що обладнання якнайдовше залишиться працездатним та раптово не вийде з ладу.

У штаті WOW Service є і майстри, які спеціалізуються на встановленні та налаштуванні техніки. Якщо ви купили нове обладнання, не потрібно шукати фахівця, який його змонтує та підготує до роботи. Співробітники сервісу встановлять комп’ютер, бойлер, пральну машину та будь-яку іншу техніку.

Всі ці та інші послуги доступні кожному, хто оформив підписку на WOW Service. А головне — потрібні роботи виконуються без додаткової оплати. Так, в деяких майстернях окремі послуги обходяться до 20 разів дорожче, ніж вартість будь-якого з тарифних планів. Тому користування WOW Service — це і зручно, і вигідно. Не потрібно витрачати час, шукаючи кваліфікованих майстрів, та переплачувати за роботи.

 

Максимальна зручність та надійність з WOW Service

 

WOW Service демонструє, що послуги з ремонту та обслуговування техніки можуть надаватись одночасно і швидко, і за доступною ціною. Але ще одна безумовна перевага сервісу полягає в надійності та бездоганному результаті. Клієнти, замовляючи потрібні роботи, можуть бути повністю впевнені в тому, що проблема буде розв’язана.

Сервіс піклується про те, щоб користувачі отримували послуги від найкращих спеціалістів у своїй галузі. Так, у штаті компанії працюють майстри з досвідом роботи в понад 15 років. Клієнтів сервісу ніколи не обслуговують новачки або недостатньо кваліфіковані спеціалісти. Тому кожен користувач може бути абсолютно впевнений у тому, що отримує результат який не тільки відповідає очікуванням, а й перевершує їх. На всі виконані роботи надається гарантія, яка діє протягом 3 місяців.

WOW Service — революційний сервіс, який повністю перевертає уявлення про ремонт та обслуговування техніки. Це підхід, який позбавляє клієнтів від будь-яких клопотів. І організація процесу, і безпосереднє надання послуг лягає на плечі команди сервісу. Користувачу залишається насолоджуватись зручністю та оперативністю виконаних робіт, а також — зекономленим бюджетом.

Дозвольте собі зробити своє життя ще більш комфортним, ставши клієнтом WOW Service прямо зараз. З моменту оформлення підписки ви зможете бути повністю впевнені в тому, що ваша техніка знаходиться під захистом.

Переходьте на сайт WOW Service та оформлюйте підписку, щоб отримати всі переваги сервісу майбутнього вже сьогодні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати