Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Святкова допомога

Кейт Мідлтон поділилася з дітьми різдвяним настроєм
06 грудня, 12:22

Герцогиня Кембриджська здійснила секретний візит до селища Фермер Пітерлі у Великому Міссендені, Бакінгемшир, щоб відзначити себе в ролі нового королівського покровителя благодійної організації «Сімейна дія». Одягнувшись у святковий зелений джемпер, червоний пуховик та джинси, Кейт сміялася з дітьми, коли вони гралися з ялинками, та допомагала їм готувати екологічно чисту їжу для оленів. Нагадаємо, що королева Єлизавета ІІ вже понад 65 років є покровителькою благодійності, але Кенсінгтонський палац оголосив, що 93-річний монарх передала цю роль своїй наступниці. Візит Кейт стався через кілька годин після того, як вона стояла поруч зі світовими лідерами в Букінгемському палаці на прийомі в НАТО.

Щоб відсвяткувати свою нову роль, герцогиня відвідала Ельфійський зачарований ліс ферми Бакінгемшир, де вона допомогла схвильованим дітям зробити різдвяні прикраси та дібрати ялинки для дошкільних навчальних закладів «Сімейної дії». Мами принца Джорджа, принцеса Шарлотта та принца Луї, Кейт велику увагу приділяє благодійній роботі, яка підтримує маленьких дітей та їхні сім’ї.

«Сімейну дію» було засновано 1869 року, щоб допомогти сім’ям, які перебувають у скруті, надаючи їм практичну допомогу. Сьогодні організація підтримує сім’ї у таких сферах, як фінансові негаразди, психічне здоров’я та емоційне благополуччя, соціальна ізоляція, проблеми з вихованням батьків, жорстоке насильство та зловживання наркотиками.

Виконавчий директор благодійної організації Девід Холмс сказав: «Усі в «Сімейній дії» хотіли б подякувати Її Величності за стійку підтримку та заохочення протягом стількох років. Я бачив пристрасну підтримку герцогині неблагополучних сімей і був вражений її керівництвом у розумінні та просуванні життєвої важливості виховання у ранніх роках. Наша організація сподівається на співпрацю з герцогинею й надалі». Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати