Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«СіверТон» запрошує до Чернігова

Із 6 по 8 квітня відбудеться XIII Міжнародний конкурс естрадної пісні та сучасного танцю
27 березня, 10:36

Нові знайомства, творчі майстерні, гала-концерт переможців та гостей конкурсу, екскурсії в Чернігові, розваги і трохи екстриму перед виступами — все це і багато іншого чекає учасників «СіверТону-2013», Змагання відбудуться в залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Засновники конкурсу — Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернiгiвський обласний фiлармонiйний центр фестивалiв і концертних програм. Головна мета акції — виявити і розкрити творчі здібності талановитої молоді, сприяти їх подальшому творчому вдосконаленню, розвивати нові музичні напрямки в сучасному українському мистецтві.

За 13 років свого існування географія учасників конкурсу розширилася (у ньому беруть участь молоді митці не лише із Чернігова, а й держав СНД та Євросоюзу). «СіверТон» — це не просто візитна картка міста, а й захід, який пише свою сторінку в музичну історію України. Переважна більшість молодих виконавців ретельно підходить до репертуару конкурсних пісень. Це змістовні твори, в яких конкурсанти не лише демонструють свої вокальні здібності, а й переймаються тематикою творів, перетворюючи пісні на міні-вистави. І незважаючи на те, що не всі учасники мають спеціальну освіту — це не стає на заваді в тому, щоб узяти участь у «СіверТоні».

Конкурс проводиться у двох номінаціях: «Популярна пісня» та «Сучасний танок» (змагаються учасники віком від 16 до 30 років), а заявки приймаються до 4 квітня.

Після конкурсних прослуховувань і нагородження переможців відбудеться гала-концерт з участю лауреатів цьогорічного конкурсу та почесних гостей. Фіналісти повезуть додому подарунки, дипломи й гарні спогади про цікаві моменти спілкування з музичним мистецтвом, про дружню атмосферу, яку завжди створюють організатори «СіверТону».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати