Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сюрприз від найшвидшого піаніста світу

Любомир Мельник привітає киян з Днем міста додатковим концертом
08 травня, 10:22

20 грудня минулого року Любомир Мельник, один із найвідоміших музикантів сучасності та розробник власного стилю гри на фортепіано, відзначив свій 70-річний ювілей тригодинним концертом в столиці. Концерт відбувся з аншлагом, а зала Палацу культури КПІ не змогла вмістити всіх бажаючих почути неперевершену гру маестро. З того пам’ятного вечора минуло майже півроку, і ось пан Любомир вирішив піти назустріч своїм численним столичним шанувальникам і зіграти додатковий концерт з оновленою програмою напередодні Дня Києва.

Тож, 24 травня на киян та гостей міста чекають не тільки улюблені композиції від маестро, а й оновлена програма, що включає несподівані дуети з відомими вітчизняними артистами. За інформацією офіційної веб-сторінки події, продано вже майже половину квитків, тож цінителям інструментальної музики і таланту пана Любомира не варто зволікати.

Нагадаємо, Любомир Мельник є автором більш ніж 120 унікальних композицій; крім того, він винайшов власний музичний стиль — безперервну музику, завдяки якій став рекордсменом книги Гіннесса зі швидкості гри на фортепіано. Його рекорди не можуть перевершити вже понад 30 років.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати