Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Без речей на вихід!

03 жовтня, 00:00

Валерій Пустовойтенко заявив у середу на засіданні Кабміну за участю голів облдержадміністрацій, що найближчим часом буде ухвалене рішення про відставку голови правління державної акціонерної холдингової компанії "Укргаз" Тараса Фреюка. При цьому не прозвучало жодних мотивацій. І навіть ті з присутніх, хто намагався вияснити у прем`єра причини його незадоволення, не отримали чіткої відповіді.

Здається, уся справа не в претензіях до професіоналізму керівника однієї з найбільших організацій країни, яка відіграє провідну роль у регулюванні грошових потоків на газовому ринку, а тільки в тому, що він його призначив на цей пост попередник нинішнього прем`єра. Від таких людей сьогодні активно звільняються, що особливо помітно в нафтогазовій галузі. Без будь-яких пояснень знято нещодавно призначеного першого заступника голови Держнафтогазпрому Володимира Шелудченка (до речі, він також виходець із системи "Укргаз").

Учора вранці пронеслася чутка, що у відставку збирається подати й голова Держнафтогазпрому Михайло Ковалко, який не сприймає кадрової чехарди у своєму відомстві.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати