Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Крим пропонує своє майно

03 жовтня, 00:00

Кримський уряд запропонував Верховній Раді один зі шляхів розв'язання проблеми погашення заборгованості за отриманий автономією газ: розрахунок майном. Основний постачальник газу до Криму "Харківтрансгаз", повідомив віце-прем'єр О.???Баталін на сесії, готовий як оплату за паливо взяти один з об'єктів нерухомості.

Крим заборгував постачальникам газу 1997-го р. загалом 121 млн. грн. Поставки палива нині зменшено, газосховища спорожніли.

В ухвалі ВР Криму записано: "Звернутися до керівництва РАТ "Газпром", суб'єктів Російської Федерації про надання екстреної допомоги Автономній Республіці Крим у створенні запасів газу в Глібовському газосховищі й виконанні розрахунків за поставлене паливо шляхом передачі постачальникам газу цілісних майнових комплексів, які є майном АРК". І ще один цікавий пункт: "Радміну АРК внести пропозиції про надання одному з суб'єктів господарювання АРК статусу оптового імпортера природного газу для забезпечення ритмічності поставок у Крим цього виду палива з Російської Федерації".

Як і передбачалося, перерозподіл газового ринку Криму стартував. А цінної нерухомості в Криму багато. Усім вистачить.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати