Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністра транспортували туди, звідки взяли

19 липня, 00:00

Миколу Круглова президентським указом увільнено з посади міністра транспорту України. Іншим указом його призначено головою Миколаївської обласної держадміністрації.

Таким чином, Круглов повернувся на свою колишню посаду, яку він залишив 23 травня цього року, замінивши на міністерському посту звільненого Івана Данькевича. Останній порівняно із своїм попередником Орестом Климпушем протримався в кріслі не так довго, однак ближче до відставки втратив по черзі й ліву, і праву "руку" - заступника Валерія Цибуха і керівника Укрзалізницею - Леоніда Желєзняка.

У Міністерстві транспорту звільнення Миколи Круглова багато галасу не здійняло. "Люди Лазаренка йдуть, а Круглов був одним із них, - сказано кореспондентові "Дня" компетентною особою з міністерства. - Ми з самого початку знали, що він не на довго. А з відставкою прем'єра з нетерпінням чекали і на його відставку".

Цікаво, що в Миколаєві про повернення Круглова аж до проголошення президентського указу не підозрювали, якщо вірити голові облради Валентину Чайці. Він розповів кореспондентові "Дня" Данилу Кляхіну, що у вівторок був у Києві на засіданні Ради регіонів, де вони зустрілися з Кругловим, і той нібито нічого про відставку не говорив.

Учора в Мінтрансі проходило засідання колегії, яке вів перший заступник міністра Леонід Костюченко. У тамтешніх кулуарах його вважають найбільш вірогідним претендентом на звільнену посаду, принаймні, з числа профільних керівників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати