Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На два тури у держави немає грошей

28 серпня, 00:00

Тому, заявив учора на зустрічі з керівниками ЗМІ голова Верховної Ради Олександр Ткаченко, автори «Каневської заяви» (Є.Марчук, О.Мороз, В.Олійник та О.Ткаченко) не пізніше, ніж у жовтні мають визначитися , хто з них буде висунутий об'єднаним кандидатом в президенти, аби перемогти вже у першому турі.

Відповідаючи на питання, чи не стурбувало його, що серед «канівської четвірки» є політик, якого підтримують партії, погляди яких відрізняються від поглядів Олександра Миколайовича, Ткаченко відповів, що розуміє: мається на увазі Євген Марчук. Спікер переконаний, що коли йдеться про події в Західній Україні 50-річної давнини, то Марчук — найбільш обізнаний із справжніми архівними документами і до його виважених висловлювань з цих питань слід прислухатися всім. І додав, що під час виборів не можна допустити, щоб країна розкололася на Захід і Схід.

Кажучи про наші здобутки за час незалежності, Ткаченко підкреслив: 24 серпня на телеекранах Кучми було стільки, що стало незрозуміло: це свято чи презентація його передвиборної програми. Хліба засипано в засіки держави лише півтора мільйони тонн, зате «вродили генерали» — до Дня незалежності Кучма підписав Указ про присвоєння 148 генеральских звань.

Ткаченко також повідомив, що на майбутній сесії ВР планується розглянути законопроект, який передбачає затвердження лише за погодженням парламенту кандидатур Генерального прокурора, прем'єр- міністра, силових міністрів, голову податкової адміністрації...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати