Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Щоденник

28 жовтня, 00:00

Я радію. Моє творче життя стало насиченішим і пліднішим, відколи в ньому з’явився «День».

Ознайомився з першими його публікаціями 1996 року. Із перших своїх чисел газета впевнено заявила про себе, як про солідне видання із чіткою редакційною політикою, спрямованою на те, щоб пробуджувати в читачів думку й залучати їх до спільного її творення.

За досить короткий проміжок часу «День» заволодів багатьма умами в усьому українському світі.

Раніше я вважав, що найкращими редакторами є чоловіки. Приклад із Ларисою Івшиною переконав мене у протилежному. Ця талановита, не побоюся сказати, геніальна волинянка створила зі своїми однодумцями унікальне універсальне видання, котре щоденно дає багатотисячній читацькій аудиторії різноманітну аналітичну інформацію про те, чим живе Україна і світ у наш неспокійний час у різних суспільно-політичних і громадсько-культурних аспектах.

«День» помітно відрізняється від інших загальноукраїнських видань. Він став справжнім УНІВЕРСИТЕТОМ, в якому авторитетні і знані автори — історики, філософи, культурологи, мистецтвознавці, літератори, соціологи, публіцисти, викладачі вишів — регулярно друкують свої праці, статті, розвідки, погляди на історію України від найдавніших часів, про її місце у світовому просторі. Велика частина таких високовартісних у пізнавальному плані публікацій є першоджерелами, і для науковців вони мають надзвичайно велике значення.

П’ятнично-суботні випуски газети — це цілі книги, де є все для допитливих читачів різних вікових категорій.

Важливим посібником для навчання стали численні публікації «Дня» і для українського студентства, котре здобуває гуманітарну освіту. Шефство газети над університетами України також можна вважати великим подвижництвом редакційного колективу газети у плеканні молодих інтелектуалів.

Значення «Дня» (з його унікальним книгами, інтернет-сайтами) в інтелектуальному розвитку читачів важко переоцінити. Він став частиною нашого життя, нашим другом і духовним провідником.

Спасибі тобі, дорогий друже «День», за те, що ти є! Що ти опромінюєш наші душі світлом розуму, науки і добротворення!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати