Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Красивіший за Балашова — тільки Кучма

10 квітня, 00:00

Сам же Геннадій Вікторович розповів кореспондентові «Дня», що з'їзд носитиме рекламний характер: «Ми хочемо показати, як треба по-новому проводити з'їзди, залучати людей на вулиці до своїх ідей. Сьогодні народ потребує простого живого спілкування...»

«Був такий кандидат у депутати ВР — Скибицький — так він також любив виступати на майдані Незалежності — серед натовпу божевільних....», — згадує зелений Ігор Гаврилов. Однак навряд чи варто ось так, чохом, записувати Геннадія Вікторовича до героїв анекдотів і розряду політичних казкарів. «Хтось досить грамотно працює з ним і з його партією. І з точки зору політичних технологій працює досить талановито», — вважає О. Ємець. Дійсно, не встиг парламент ухвалити офіційну постанову про початок виборчої кампанії, як Г. Балашов першим спробував вписатися в модель дезорганізації правого спектра, що розробляється владою. «Якусь частину виборців (кажуть, 7—10%) ця казочка введе в оману й голоси будуть відібрані у реальних правих кандидатів», — вважає рухівець Ю. Клю чковський. Примітно, що в гості до з'їзду збираються прибути представники «номенклатурної» частини НДП і ЛПУ. «Діяльність «балашовців» — це спроба протиставити лівому популізму хоча б правий популізм і ця спроба заслуговує на увагу», — пояснив свою присутність на з'їзді А. Білоус.

На з'їзді буде прийнято звертання до Л. Кучми, де пропонується Президентові своїм указом запровадити «десятину». «Якщо Президент це зробить — навіщо балотуватися мені?» — говорить Балашов. Але є підстави вважати, що Кучма забариться з указом, благословивши Б. Г. на «самостійні кроки».

P.S.: Як повідомляє кореспондент «Дня» Вадим РИЖКОВ , під час вручення партквитків «КУ» у Дніпропетровську з'ясувалося, що крім звичайного, вартість якого від 1 до 10 гривень, існують і «цінніші». Вагомість їх за партійним прейскурантом визначається в «ділових грошових одиницях», еквівалентних доларам США. Наприклад, «бронзовий» партквиток коштує 10 д.г.о., срібний — 30, золотий — 100, а платиновий — аж 1000. Сам Балошов завів собі лише «золотий», але в партії віднайшлися-таки дві заможніх людини, котрі носитимуть біля серця квитки платинові.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати