Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Сі Бриз-2018» у розпалі

Головне завдання навчань — набуття спроможності військовим командуванням ВМС України щодо планування та проведення морських операцій за процедурами та стандартами НАТО
18 липня, 12:35
ФОТО МИХАЙЛА ПАЛІНЧАКА

Днями Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко ознайомився з ходом багатонаціональних навчань «Сі Бриз-2018», в яких беруть участь військовослужбовці країн НАТО та країн-партнерів. На навчаннях представлені Болгарія, Великобританія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Індія, Італія, Канада, Литва, Молдова, Норвегія, ОАЕ, Польща, Румунія, США, Туреччина, Україна та Швеція.

Головне завдання навчань — набуття спроможності військовим командуванням ВМС України щодо планування та проведення морських операцій за процедурами та стандартами НАТО. А також підвищення рівня взаємосумісності частинами та підрозділами Військово-Морських сил України з підрозділами країнами-членами НАТО та країнами-партнерами НАТО.

Президент на флагмані Військово-Морських сил України фрегаті «Гетьман Сагайдачний» вийшов у відкрите море, де ознайомився з перебігом перших тактичних навчань тактичної групи малих броньованих артилерійських катерів. У складі групи в навчаннях взяли участь 6 катерів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати