Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» — наш співавтор

14 жовтня, 00:00

Дорога наша пані Ларисо.

Вибачте, що останнім часом мало спілкуємося з вами й нечасто пишемо вам листи.

Але це не означає, що ми про вас не думаємо, що ми вас не читаємо й не знаємо про всі ваші новини й новинки.

Хочемо поділитися і своєю новиною.

Сьогодні ми їдемо на знімання нашого наступного фільму із «Гри долі». Пауза після «Богдана Хмельницького» затягнулася, і ми встигли зробити на телеканалі тільки цикл ретроспективних фільмів Василя Вітра, підсумовуючи його ювілейний рік.

Але зрештою дійшов час і до нового, 51-го героя. Тепер це буде Ференц Ліст і його українське кохання — княгиня Кароліна Іванівська-Вітгенштейн.

Ми вважаємо газету «День» своїм співавтором, тому що саме завдяки вам, вашим публікаціям доля звела нас з автором сценарію, Людмилою Вольською, яка публікувалася на шпальтах вашого видання. Ми читали її статті — вона читала про наш серіал. І все поєдналося. Потім «День» підказав, що Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс «Європейська ідентичність України». Ми подали наш сценарій — і виграли грант.

Тепер в усіх публікаціях ми наголошуємо, що газета «День» — наш співавтор.

Пані Ларисо!

Вітаємо вас і вашу газету «День» з ювілеєм. Ви наші друзі, наші порадники, наші колеги, наші однодумці. Ви — наше невичерпне джерело натхнення, нових ідей, кипучої енергії, цікавих контактів, щирих товаришів і соратників. Ми — ваші читачі, ви — наші глядачі. Ви взяли на себе важкий обов’язок бути на чолі інтелектуальної еліти українців. Але вам таланить виконувати його не тільки з честю, а й азартно, захоплююче, талановито. Ви не повчаєте свої читачів — ви вводите їх у цікавий світ історії й сучасності. Ви запрошуєте нас усіх думати по-різному, але разом.

Ваш колодязь глибокий — і він ніколи не висохне, тому що вода в ньому жива.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати