Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» став першим нашим інформаційним спонсором

Завдяки вам суспільство дізналося про створення та діяльність єдиного в Європі Українського інституту
17 липня, 14:29

Вельмишановна Ларисо Олексіївно!

Український інститут у Швеції висловлює Вам як головному редактору всеукраїнської газети «День» та у Вашій особі всьому колективу глибоку повагу і вдячність за висвітлення відкриття й діяльності інституту. Варто зазначити, що саме газета «День» стала першим інформаційним спонсором нашої діяльності, й саме завдяки їй українське суспільство дізналося про створення та діяльність єдиного в Європі Українського інституту.

Хочемо проінформувати, що на сьогоднішній день Український інститут у Швеції — єдина українська культурна інституція, яка представляє Українську державу в EUNIC (Європейська співдружність культурних інституцій).

Серед резонансних заходів, організованих Українським інститутом, були такі: Фестиваль українського кіно, серія концертів української класичної музики, представлення першої книжки про історію України, написаної шведською мовою шведським письменником Пітером Йонсоном, участь у книжковому ярмарку в Гетеборгу тощо.

Прикро констатувати, що в Швеції багато друкованих видань висвітлювали діяльність інституту, а в Україні серед таких видань була лише газета «День». Це свідчить про високий рівень вашого видання. Щиро віримо і сподіваємося на подальшу співпрацю.

З повагою

директор Українського інституту в Швеції Наталя ПАСІЧНИК, заступник директора Анастасія КЛЬОНОВА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати