Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чоловічі джинси – ідеальна класика на кожен день

21 вересня, 16:59

Невід'ємною частиною гардеробу багатьох людей є джинси. Вони практичні, зручні, зносостійкі та довговічні. У них зручно працюватиме, прогулюватиметься і навіть бігати. Якісні та красиві джинси можна носити на роботу в офіс, навчання, на побачення та навіть одягнути в ресторан чи кафе. Тим більше виробники пропонують різні фасони та варіанти їх виконання.

Серед відомих виробників можна виділити H&M, Hugo Boss, Levi's, Lee, Diesel, Colin's та Tommy Hilfiger. Вирізняють джинси чоловічі прямі, вузькі, широкі і т.д. Необхідно детально у всіх моделях розібратися, щоб зробити вдалий вибір під конкретні завдання. Що стосується якості, то деякі виробники дають гарантію на свої вироби.

Різновиди джинсів

Один із параметрів поділу даного одягу на категорії – це крій штанин. Саме від цього залежить ступінь завуженості, відповідно виділяють такі моделі:

  1. Прямі. Класичні штани однакової ширини штанин від стегон донизу. Вони ідеально лежать на стегнах, і не будуть обтягувати ноги. Як верх можна використовувати сорочки або піджак;
  2. Вузькі. Джинси облягають ноги від верху та донизу. Відмінний варіант для худих чоловіків або таких, у яких спортивна статура. Верх має бути вільного крою;
  3. Широкі. Вільний крій, не обтягують стегна та гомілку, відмінне рішення для чоловіків із зайвою вагою;
  4. Кліш. Стегна облягають, але з колін трохи розширюються. Деякі моделі такі, що нижня частина повністю вкриває взуття;
  5. Бермуди-трансформери. Наявність застібки у вигляді блискавки дозволить перетворити штани на шорти-бермуди;
  6. Баггі. Злегка мішкуваті джинси, що відрізняються просторістю та низькою посадкою. Відмінне рішення для чоловіків будь-якої статури.

Важливо правильно поєднувати штани та верхній одяг, адже під різний верх потрібно вибирати різну форму джинсів. Не зайвим буде купити вітрівку чоловічу, щоб восени і взимку захищатися від негоди. Вітровка та джинси відмінно поєднуються, створюючи спортивний стиль.

Висота посадки

Важливий параметр вибору, адже від неї залежить комфорт для чоловіка. На вибір є кілька варіантів:

  • висока (пояс розташовується на рівні пупка і навіть вище);
  • стандартна (пояс лише на рівні талії);
  • низька (ремінь розташовуватиметься на стегнах або нижче);
  • дуже низька (пояс розташовується трохи вище лобкової кістки).

Молодь впевнено вибирає низьку посадку, що створює певний образ та стиль, а також є досить комфортним рішенням.

Також залишається підібрати оптимальний розмір. Найкраще джинси кожного бренду міряти та не сподіватися на таблицю розмірів. Для більш точного розрахунку потрібно вимірювати талію та стегна у сантиметрах, щоб адаптуватися під конкретний розмір.

Де придбати джинси?

Магазин Intertop стане чудовим місцем для вибору великої кількості джинсів будь-якого крою та стилю. Вибір буде доповнюватись детальним описом та характеристиками, а для додаткової зручності вибору передбачені фотографії, щоб оцінити покупку. Допомогу у покупці готові надати консультанти з урахуванням запитів та бюджету покупця.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати