Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Криза — «Iнтеру» не перешкода?

14 жовтня, 00:00

Чудові ідеї рояться на «Інтері» повсюди. Що оцінять (як уже повідомляв «День») мешканці десяти дитячих будинків та будинків інвалідів, яким буде вручено на творчих зустрічах телевізори. На жаль, не вітчизняні, як хотілося б каналу, оскільки всі вітчизняні виробники із різних причин відмовилися брати участь у благодійнiй акції.

Обнародувано було також нові ідеї стосовно оновлення сітки програм. Наприклад, якщо ГРТ взагалі відміняє виробництво передачі — довгожительки «На добраніч, малята!», що виходила із 1964 року — на «Інтері» дитячих програм стане більше. У планах — виробництво нових ранкових і денних дитячих програм, які доповнять вечірню «У гостях у Дрьоми» від «Приват-ТБ». У зв’язку з припиненням виходу російських, знов-таки, серіалів, «Інтер» розширюватиме свій кінопоказ за рахунок контракту з американською компанією Ен-Бі-Сі. Програма «Планета Здоров’я» отримала японський грант на зйомки фільму. Правда, було обумовлено, що спочатку фільм під робочою назвою «Мудрі живуть довго» буде створено, а вже потім — оплачено грантом.

Активно змінюється й «Мелорама». Влад Ряшин повідомив, що проведення студійних ток-шоу зупинено, а зараз до програми включатимуться забавні міні-серіали: лялькові ведучі відвідують квартири відомих музикантів. Інтерактивні конкурси, пройшовши стадію «становлення», наблизяться до бажаного впливу глядацьких рейтингів на передачу. Що в ідеалі — повинно привести до інтерактивної соціології.

Ігор Чабан, керівник прес-служби каналу, підкреслив, що технічний потенціал «Української незалежної ТБ-корпорації» відповідає найбільш передовим стандартам, а наступного року навіть планується поширення програм «Інтера» через супутник. Колектив же каналу вважає: найкраща премія до річниці — те, що в роботі немає збоїв. І скорочень штату — що теж важливо в умовах кризи.

№196 14.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати